Στα… άκρα είναι διατεθειμένοι να το τραβήξουν οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, απειλώντας να μην κατέβουν στον τέταρτο τελικό της Αδριατικής λίγκας!

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, υπάρχουν πολλά παράπονα από τους «ερυθρόλευκους» για τη διαιτησία στον τρίτο ματς της σειράς και την ήττα από την Μπουντούτσνοστ, που τους έφερε πίσω στη σειρά με 2-1, με τον πρόεδρό τους, Νεμπόισα Τσόβιτς, να κάνει λόγο για «κλοπή» και να καταγγέλλει παράνομες «μεθοδεύσεις» από τη διοίκηση της ομάδας του Μαυροβουνίου.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της σερβικής ομάδας επικέντρωσε τα… πυρά του στον Σλοβένο διαιτητή, Νταμίρ Γιαβόρ, για τον οποίο είπε πως: «Δημιούργησε το κλίμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ αυτές οι ειδικές… αποστολές ξεκίνησαν από τον πρόεδρο της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μπόκαν».

Στη συνέχεια, ανάφερε ο Τσόβιτς: «Δεν υπάρχει οριστική απόφαση ακόμη, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε, εάν δεν τιμωρηθούν οι διαιτητές. Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα του τρίτου τελικού, καθώς υπήρξε μία κλοπή, μία… ένοπλη ληστεία, στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube