Ένας σύλλογος του βεληνεκούς της Μαν. Γιουνάιτεντ απαιτεί από όλους τους συνεργάτες του να είναι τύπος και υπογραμμός.

Έτσι η διοίκηση της αγγλικής ομάδας δεν το σκέφτηκε και πολύ, όταν διαπίστωσε πως ένας από τους δεκάδες σκάουτερ της ανά τον κόσμο είχε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ο λόγος για τον Τόρμπεμ Άακιερ, ο οποίος έχασε τη δουλειά του όταν διαπιστώθηκε πως έκανε ρατσιστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 32χρονος Δανός, που εργαζόταν στο Αμβούργο μέχρι το 2011 να συμφωνήσει με τους «κόκκινους διαβόλους», είχε γράψει μεταξύ άλλων στη σελίδα του στο Facebook «να κλείσουν τα σύνορα για να κρατήσουμε μακριά από μας όλα τα σκουπίδια και τα σκ...α της ανατολικής Ευρώπης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!