Αφαιρείται οριστικά, όπως φαίνεται, το όνομα του Πάκο Χέμεθ από τη λίστα των υποψηφίων για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία.

Ο Ισπανός είναι ένας από τους προπονητές που άρεσαν πολύ στην «Ένωση» και η λύση που φέρεται να προωθούσε περισσότερο από κάθε άλλη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Όπως αναφέρουν ωστόσο δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Ισπανία, ο ίδιος δεν έδειξε θετικός να έρθει στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του έγκυρου ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser», Χοσέ Δαδίβ Παλάθιο, αποκάλυψε με ανάρτησή του στο twitter ότι ο Χέμεθ πιέζεται να μείνει στη Ράγιο. Αναφερόμενος λοιπόν στις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες, σημειώνει ότι αυτή της ΑΕΚ απορρίφθηκε ήδη.

Οι αναρτήσεις του Παλάθιο

«Ο Πάκο είχε πρόταση ανανέωσης το πρωί από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Αν τη δεχθεί, θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της δεύτερης κατηγορίας. Δεν έγινε συζήτηση για τη διάρκεια (σ.σ. του συμβολαίου)».

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις προτάσεις στον Χέμεθ για την επόμενη σεζόν: Από τις Ράγιο, Εσπανιόλ, ΑΕΚ (απορρίφθηκε) και άλλη μια από το Μεξικό».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

TAGS: A.E.K.