«Έσπασε» τα χρονόμετρα και πήρε την pole position ο Λιούις Χάμιλτον!

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes ήταν ταχύτερος κατά ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλό του, Βάλτερι Μπότας, και πανηγύρισε την pole position στο Γκραν Πρι του Μονακό κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ καθώς κατέρριψε τον προηγούμενο ταχύτερο γύρο στη συγκεκριμένη πίστα που είχε κάνει ο Μαξ Φερστάπεν.

Και καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι που ο Χάμιλτον κέρδισε την pole position αφού παίζει μεγάλο ρόλο στο Γκραν Πρι του Μονακό και ο νικητής κρίνεται τις περισσότερες φορές από τα... δοκιμαστικά.

Στη δεύτερη σειρά εκκίνησης βρίσκονται οι Φερστάπεν και Φέτελ, ενώ τα δοκιμαστικά για τον Λεκλέρκ αποδείχθηκαν... καταστροφικά καθώς οι άνθρωποι της Ferrari τον ξέχασαν στα πιτς και έκανε μόλις έναν γύρο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το πρώτο κιόλας sector.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χάμιλτον: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά ξέρω ότι έχουμε καλύτερες στιγμές μπροστά μας με τη Ferrari»

Νόρις: Δεν έβγαλε το κράνος του για αρκετή ώρα καθώς είχε πλαντάξει στο κλάμα!

Συγκινημένος Νόρις: «Νόμιζα ότι δεν θα κλάψω αλλά έκλαψα, τώρα καταλαβαίνω πώς αισθάνεται ο Μαξ»

Πανηγύρισε με «donuts» την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λάντο Νόρις!

Η «χρυσή βίβλος» των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1: Πρώτος τίτλος για Νόρις

Ο Φερστάπεν έψαξε νέο θαύμα, αλλά ο Παγκόσμιος Νόρις έγραψε ιστορία στη Formula 1!

Ποινή στον Τσουνόντα που «πέταξε» εκτός πίστας τον Νόρις

Η Άνα Ντε Άρμας στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι-Η συνάντηση με τον Χάμιλτον

GP Άμπου Ντάμπι: Νόρις, Φερστάπεν και Πιάστρι κυνηγούν τον τίτλο που τους περιμένει στην... καρό σημαία!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!