Πρώτο θέμα σε όλον τον κόσμο παραμένει η απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι από την τεχνική ηγεσία της Λέστερ, ένα χρόνο μετά την ονειρική κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος με τις «αλεπούδες».

Αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου εκφράζουν την άποψή τους για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, με τον Αλεξάντερ Ντόνι να είναι ένας από εκείνους που καταφέρονται εναντίον του Ιταλού προπονητή.



«Αργά ή γρήγορα ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει. Τα ψέματα διαρκούν για ένα διάστημα, αλλά στο τέλος κυριαρχεί η αλήθεια», ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στην εφημερίδα «Mundo Deportivo».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του