Στην δεύτερη φετινή τους ήτα υποχρέωσαν οι Κινγκς τους Σέλτικς με 100-99. Δύο βολές του Ρισόν Χολμς στα 13’’ πριν το τέλος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο Σακραμέντο, καθώς στην τελευταία επίθεση και στο σουτ του Μάρκους Σμαρτ η μπάλα κύλησε βασανιστικά για τους φιλοξενούμενους εκτός στόχου.




Ο Μπάντι Χιλντ με 35 πόντους και 7/12 τρίποντα ήταν ο κορυφαίος για τους «βασιλιάδες», ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι δύο Σέρβοι. Ο μεν Νεμάνια Μπιέλιτσα είχε 12 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο δε Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μέτρησε 12 πόντους, 10 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Ο Τζέιλεν Μπράουν με 19 και ο Κέμπα Γουόκερ με 15 πόντους και 9 ασίστ ξεχώρισαν από τους Σέλτικς, ενώ από 14 πόντους είχαν οι Ντάνιελ Τάις και Τζέισον Τέιτουμ.

Στο άλλο ματς που έγινε νωρίς, οι Σίξερς πέρασαν εύκολα από το Κλίβελαντ με 114-95. Ο Τομπάιας Χάρις είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ Εμπίντ και Ένις πρόσθεσαν από 14 πόντους. Ο Κόλιν Σέξτον με 17 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Καβαλίερς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση Κερ για Γιούρτσεβεν: «Τον θαυμάζω, είναι δυναμικός και εξαιρετικός πασέρ»

Θάντερ: 10η σερί νίκη με «οδηγό» Γκίλτζους-Αλεξάντερ και… παράσταση στη Νέα Υόρκη

«Τρένο» χωρίς φρένα οι Χοκς με 11η σερί νίκη απέναντι στους Μάβερικς

Λέικερς: 70 πόντοι από ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς σε βραδιά ρεκόρ απέναντι στους Ρόκετς

Διαφωνία μεταξύ Μπακς και Αντετοκούνμπο: Τα «ελάφια» ζητούν από τον Γιάννη να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο Καρούσο πήγε να κάνει τάπα με το... παπούτσι στο χέρι

Νοκ άουτ ο Έντουαρντς για αρκετές μέρες στους Τίμπεργουλβς-Κίνδυνος να μείνει εκτός βραβείων

Περίπατος για Νάγκετς με Μπράουν και «μαέστρο» Γιόκιτς απέναντι στους αποδεκατισμένους Σίξερς

Άνετο «διπλό» για τους Σπερς στο Σακραμέντο με ηγέτη τον Γουεμπανιάμα

Ο Ντούρεν «διέλυσε» τους Γουίζαρντς με 36άρα, σκιά ο τραυματισμός Κάνινγκχαμ