Απίστευτο κι όμως… ελληνικό!

Ένας 66χρονος από την Κρήτη καταγγέλλει ότι χωρίς να φέρει ευθύνη, οφείλει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, ελέω… ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει ο κύριος Γιαννιδάκης στην εφημερίδα «Πατρίς», έφθασε την περασμένη Παρασκευή η… λυπητερή από την Εφορία, με τη σημείωση ότι πρόκειται για οφειλές που έχουν να κάνουν με τον κρητικό σύλλογο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον προσέγγισε άνθρωπος τον περασμένο Νοέμβριο, ο οποίος του συστήθηκε ως παράγοντας του ΟΦΗ. Του πρότεινε να κάνει την καταμέτρηση των εισιτηρίων στο «Γεντί Κουλέ» έναντι 200 ευρώ. Παράλληλα, του ζήτησε φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΦΜ του, ώστε να υπογράψει ορισμένα έγγραφα.

Με αυτόν τον τρόπο διορίστηκε ως εκκαθαριστής της Κρητικής ΠΑΕ με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 25 Νοεμβρίου 2015. Ο 66χρονος ενημέρωσε ότι έχει κάνει μήνυση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: ΟΦΗ