Τεράστια έκπληξη στο Eurocup. Όλοι πίστευαν πως μετά τη νίκη της Ούνιξ στην Πολωνία (68-72), η ρεβάνς με τη Ζιέλονα Γκόρα για τους «16» του θεσμού θα ήταν τυπική διαδικασία, ωστόσο ήρθαν τα πάνω κάτω.

Η Ζιέλονα Γκόρα θριάμβευσε με 71-54 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου εκτός σοβαρού απροόπτου θα συναντήσει τη Γκραν Κανάρια (είχε νικήσει 82-65 τη Λιμόζ στη Γαλλία και την υποδέχεται απόψε στην Ισπανία).

Ο Ματέους Πονίτκα με 18 και ο Ντι Μποστ με 17 πόντους έκαναν τη διαφορά για τους νικητές. Ο Κώστας Καϊμακόγλου ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ούνιξ με 12 πόντους (3/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα), ενώ είχε ακόμη 5 ριμπάουντ και ισάριθμα λάθη σε 31:21. Ο Κιθ Λάνγκφορντ έμεινε στους 6 πόντους με 2/7 σουτ, ενώ 7 πόντους και 2/10 σουτ είχε ο Κίνο Κολόμ.

Ήδη από χθες έχει προκύψει το ζευγάρι της Μπάγερν Μονάχου με τη Γαλατάσαραϊ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube