Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσίευσε το Sigmalive.gr από τον καθηγητικό σύλλογο του Λυκείου Κύκκου Α’ στη Λευκωσία, η μητέρα μπούκαρε στο σχολείο και τα έσπασε μετά από ενημέρωση που είχε ότι η κόρη της έμεινε στάσιμη λόγω απουσιών.

Η κόρη της είχε συνολικά 265 απουσίες ενώ το όριο είναι στις 119, με αποτέλεσμα εκείνη να επισκεφτεί το σχολείο ώστε να ζητήσει έχοντας επιθετική συμπεριφορά να διαγραφούν οι απουσίες της κόρης της.

Μάλιστα όπως αναφέρεται και στην καταγγελία, η μητέρα δεν δίστασε να χτυπήσει την υποδιευθύντρια, καθώς και να την βρίσει χυδαία.

Αναλυτική η επιστολή- καταγγελία του Συλλόγου

«Ο καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Κύκκου Α' σε Έκτακτη Συνεδρία στις 17 του Μάη αποφάσισε όπως εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του και να καταγγείλει τη στάση μητέρας μαθήτριας του σχολείου η οποία είναι στην Β'Λυκείου.

Η μητέρα όπως αναφέρουν οι καθηγητές προσήλθε με επιθετική στάση την Τετάρτη στις 16 του Μάη στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις για το ότι η κόρη της έμεινε στάσιμη λόγω απουσιών. Η κόρη της όπως αναφέρει η επιστολή είχε συνολικά 265 απουσίες με το όριο να είναι στις 119.

Η μητέρα της ζητούσε όπως αυτές διαγραφούν. Σε συνάντηση της με τον Δ/ντη, με μια Βοηθό Δ/ντρια και με τη Σύμβουλο του σχολείου η μητέρα επέδειξε σύμφωνα με τον Σύλλογο απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά εξυβρίζοντας χυδαία, απειλώντας και προκαλώντας σωματική βλάβη στη Βοηθό Δ/ντρια και υλικές ζημιές στον χώρο της Γραμματείας.

Η συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε και στην είσοδο του σχολείου με την μητέρα να εξυβρίζει και να απειλεί και τον υπεύθυνο βοηθό Δ/ντη του τμήματος της κόρης της.

Μεταξύ άλλων είναι θέση του Συλλόγου, ότι οι Αρμόδιοι επιβάλλεται εκ των ιδίων των πραγμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν προληπτικά, ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά τα οποία ενδεχομένως να μας φέρουν εκ των υστέρων σε θέση να θρηνούμε ματαίως "επί των ερειπίων».

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισραήλ: Ο Χέρτζογκ επέλεξε τον Γκάντι Άιζενκοτ, αντίπαλο του Νετανιάχου, για τον σχηματισμό κυβέρνησης

Κρακοβία: Στο όχημά του δράστη εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα