Συμβαίνουν και στις καλύτερες «οικογένειες»… Πιο συγκεκριμένα, στην προηγμένη ποδοσφαιρικά Ισπανία είναι αναγκασμένοι να επαναλάβουν την κλήρωση των δύο πρώτων γύρων του Κόπα ντελ Ρέι, αφού οι άνθρωποι της ομοσπονδίας υπέπεσαν σε μέγα σφάλμα!

Εξηγούμαστε… Σύμφωνα με τον κανονισμό, πέντε ομάδες από την 3η ή την 4η τη τάξει κατηγορία θα περνούσαν bye τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Οι «τυχερές» της διαδικασίας αποδείχθηκαν η Κουλτουράλ Λεονέσα, η Καρταχένα, η Ράσινγκ Σανταντέρ, η Τερουέλ και η Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα.

Μόνο που οι δύο τελευταίες δεν είχαν δικαίωμα να «εξαιρεθούν» από τον πρώτο γύρο κι αυτό γιατί πέρσι κατέκτησαν τα πρωταθλήματά τους στην 4η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι αναγκασμένοι να επαναλάβουν τη διαδικασία της κλήρωσης, κάτι που θα συμβεί σήμερα το απόγευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσάβι για Ροναλντίνιο: «Η νοοτροπία του έφερε την πτώση στην καριέρα του, όχι τα πάρτι»

La Liga-11η αγωνιστική: Για την επιστροφή στις νίκες η Μπαρτσελόνα - Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ