Σε 1-1 ισοφάρισαν οι Καβαλίερς τη σειρά των αγώνων με τους Πέισερς για τα πλέι-οφ του ΝΒΑ. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη νίκη έπαιξε η εμφάνιση του ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο ηγέτης των Καβς για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε τον ρόλο του στην ομάδα και με μια εξωπραγματική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα στην επικράτηση.

Ο Τζέιμς τελείωσε το ματς με 46 πόντους και 17/24 σουτ, 10/13 βολές ενώ είχε 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Λαβ πρόσθεσε 15 πόντους και ο Κόρβερ 12. Από την άλλη πλευρά ο Ολαντίπο είχε 22, ο Τέρνερ 18 και ο Κόλισον 16.

Οι ορέξεις του Τζέιμς φάνηκαν από την πρώτη στιγμή. Όταν το σκορ ήταν 16-1 υπέρ των Καβς ο ΛεΜπρον είχε πετύχει και τους 16 πόντους για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ρυθμό αυτό και έφτασαν στο σημείο να προηγούνται με 33-18. Εκεί όμως οι Πέισερς αντέδρασαν. Πλησίασαν στο σκορ και έκλεισαν τη δεύτερη περίοδο με τη διαφορά στους 8 (56-48) χωρίς όμως να έχουν βρει τρόπο να περιορίσουν τον ΛεΜπρον.

Οι Πέισερς αύξησαν την πίεσή στη συνέχεια του αγώνα με τους Καβς όμως να διατηρούν το προβάδισμα. Η πίεση έγινε μεγαλύτερη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά ο Ολαντίπο περίπου 40 δεύτερα πριν το τέλος αστόχησε σε τρίποντο που θα είχε φέρει στα ίσα το παιχνίδι (95-92). Τελικά αυτό δεν συνέβη και οι Καβς πήραν τη νίκη με 100-97.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube