Πολύ κακό για το τίποτα… Όλα δείχνουν (εκτός κι αν υπάρξει μια εντυπωσιακή ανατροπή δεδομένων) πως ο τελικός Κυπέλλου της Κυριακής θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 9/5, 20:00).

Ο Προμηθέας έκανε αίτημα την Τετάρτη για μεταφορά του σε ουδέτερη έδρα και ο Παναθηναϊκός σήμερα με ανακοίνωσή του πρότεινε το ΣΕΦ, αλλά πλέον είναι πολύ αργά για οποιαδήποτε αλλαγή.

Ήδη στο κλειστό του Αμαρουσίου έχουν γίνει σχετικές προετοιμασίες και έχουν ληφθεί μια σειρά από μέτρα, μεταξύ των οποίων και η τήρηση συγκεκριμένου πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό. Εκτός των άλλων η μεταφορά της έδρας του τελικού στο ΣΕΦ θα προκαλούσε αχρείαστη αναστάτωση με ορατή την πιθανότητα έντασης λόγω της παρουσίας του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»