Ο Εμάνουελ Ινσούα ταλαιπωρείται από το κάταγμα στο ζυγωματικό, αποτέλεσμα της αγκωνιάς του Σκόνδρα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός δεν έκανε ούτε σήμερα προπόνηση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι σχεδόν απίθανη.

Αύριο ο ποδοσφαιριστής θα πάει για δεύτερη φορά τον ειδικό γναθολόγο, τον οποίο επισκέφθηκε χθες, προκειμένου να σχεδιαστεί η ειδικά διαμορφωμένη μάσκα για το πρόσωπό του. Αν όλα πάνε καλά, μέσα σε 2-3 μέρες η μάσκα θα είναι στη διάθεση του ιατρικού τιμ του «τριφυλλιού», προκειμένου ο Αργεντινός να τη φορέσει και να κάνει προπονήσεις με αυτήν.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο Αφρικανός μπακ είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά, δεν μπορεί να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από Δευτέρα ο ποδοσφαιριστής θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube