Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι συγκλονιστικός, αλλά για πολλοστή φορά δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια και οι Μπακς έχασαν με 124-109 από τους Σέλτικς.

Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε 27 πόντους με 4/5 τρίποντα (!), αλλά και 7/8 βολές και 4/7 δίποντα, καθώς επίσης 7 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μοναδικό «ψεγάδι» τα 5 του λάθη σε 26:35 στο παρκέ. Μάλιστα ο Giannis είχε 17 πόντους με 5/6 σουτ, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ΜΟΝΟ στο πρώτο δωδεκάλεπτο! Μάλιστα, αν δεν είχε αντικατασταθεί μετά το πέμπτο του φάουλ, με 16:47 να απομένουν για το τέλος του αγώνα, πιθανότατα θα είχε απειλήσει το ρεκόρ του σε πόντους (34) και θα είχε καταγράψει ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ.

Ο Τάιλερ Ζέλερ με 26 και ο Αϊζέια Τόμας με 20 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, που είναι τέταρτοι στην Ανατολή.





Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Έντουαρντς «μίλησε» στο τέλος και οι Τίμπεργουλβς υπέταξαν τους πρωταθλητές Θάντερ

NBA: Εκρηκτικοί Γουάιτ και Γουεμπανιάμα, διπλό μήνυμα από Σίξερς και Μπουλς

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!