Τα δώρα δεν βγαίνουν μόνο μέσα από τα κουτιά, ούτε τα βρίσκεις αποκλειστικά κάτω από το στολισμένο δέντρο. Τα δώρα φέτος, τα έδωσε η Stoiximan, επιβραβεύοντας τη διορατικότητα των φίλων του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Boxing Day και οι δύο μέρες που την πλαισιώνουν, ήταν το πεδίο για χιλιάδες μέλη της Stoiximan να κυνηγήσουν εντελώς δωρεάν* και μέσα από την συμμετοχή τους, μερίδιο από το έπαθλο των 50.000€ σε μετρητά.

Για 7 άτομα, τα Χριστούγεννα έλαμψαν κι άλλο, αφού έπιασαν το αδιανόητο 8/8, προβλέποντας σωστά όλα τα τελικά αποτελέσματα των επιλεγμένων αγώνων. Το έπαθλό τους; 7.140€ σε μετρητά, για κάθε μέλος! Τεράστια νίκη, απίθανη ακρίβεια προβλέψεων και ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό σασπένς, για τρεις ολόκληρες ημέρες εν αναμονή της ολοκλήρωσης.

Ακόμα 181 μέλη, καταγράφοντας 7/8 σωστά αποτελέσματα, έλαβαν έπαθλα αξίας 200€ έκαστος, ενώ 11.000 και πλέον μέλη έλαβαν έπαθλα αξίας 50 και 20€.

Τα έπαθλα ήταν άφθονα, η συμμετοχή πολυπληθέστατη και το κυριότερο όλων, εντελώς δωρεάν*!

Γιουβέντους - Ρόμα με Stoiximan Master

Το Master με σημείο αναφοράς την Boxing Day ολοκληρώθηκε και τώρα σειρά έχει το Master στο Γιουβέντους - Ρόμα, όπου μοιράζονται 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν*. Προβλέπεις το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια και τον παίκτη που θα βάλει το πρώτο γκολ και περιμένεις κι εσύ το δικό σου μεγάλο έπαθλο.

 Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*?Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube