Αποχαιρετίστε τον Ιβάν Σαββίδη και υποδεχτείτε τον Ιωάννη Σαββίδη! Όχι δεν πρόκειται για διαφορετικό άτομο αλλά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που κανονικά και με το νόμο άλλαξε όνομα.

Ο κ. Σαββίδης είχε πριν από ένα χρόνο καταθέσει σχετικό αίτημα στο Δήμο Θέρμης το οποίο και έγινε αποδεκτό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του fpress.gr

«Εγκρίνουμε την αλλαγή, λόγω εξελληνισμού, του κυρίου ονόματος και επωνύμου για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης, ώστε στο εξής να είναι γραμμένος στο Μητρώο Αρρένων και στο Δημοτολόγιο της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης Θεσσαλονίκης με τα κάτωθι στοιχεία: Επώνυμο: Σαββίδης, κύριο όνομα: Ιωάννης» αναφέρει στην απόφασή του ο αντιδήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Γκουστίλης, όπως αποκαλύπτεται στο δημοσίευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.