Ξανά… πρόωρα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο η αποστολή της ΑΕΚ πριν από έναν κρίσιμο αγώνα. Αποφασίστηκε μετά τη σημερινή προπόνηση οι «κιτρινόμαυροι» να καταλύσουν σε ξενοδοχείο στα Σπάτα και μετά την προπόνηση του Σαββάτου να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο «Βικελίδης» την Κυριακή (15:00).

Υπενθυμίζεται πως μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (1-5) υπήρξε ανάλογη απόφαση με τους παίκτες να αποσύρονται σε ξενοδοχείο από τη Δευτέρα και μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τετάρτη και Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές κοιμήθηκαν στα σπίτια τους, αλλά το… μέτρο επανέρχεται για να μείνει συσπειρωμένη η ομάδα πριν από ένα καθοριστικό παιχνίδι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλυσε χθες μέσω βίντεο στους παίκτες του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα λάθη που διαπίστωσε. Διαθέσιμος θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που αποθεραπεύτηκε, αλλά δύσκολα θα είναι στο βασικό σχήμα. Εκτός παραμένουν οι Μπακάκης και Σάκχοφ, ενώ οι Χνιντ και Μαχαίρας έχουν κάποιες ενοχλήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποδοχή ηρώων στην Κρήτη για την αποστολή του ΟΦΗ!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μπακάκης: «Το ποδόσφαιρο για εμένα ήταν τρόπος ζωής»

Δεσύλλας: «Είναι μη αποδεκτό να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει μία ευκαιρία»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει εκτοξευτεί η αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ - Οι δύο επιλογές για το ''10'' ενόψει ΑΕΚ»

Ο γνώριμος Όσμερς στο ντέρμπι της Τούμπας - Οι ορισμοί της 21ης αγωνιστικής

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

TAGS: A.E.K.