Η Εθνική ομάδα αρχίζει αύριο προπονήσεις ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά και όπως έγινε επίσημα γνωστό σήμερα, πέντε παίκτες του Ολυμπιακού περιλαμβάνονται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ρικ Πιτίνο.

Πρόκειται για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι από αύριο θα γυμνάζονται με το εθνόσημο στο στήθος. Στους «ερυθρόλευκους» πάντως, δεν έφτασε ποτέ καμία ενημέρωση ή κάποιο έγγραφο από την διοίκηση της ΕΟΚ, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, για τους παίκτες της ομάδας που θα είναι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Έτσι, έμαθαν το ποιοι επελέγησαν μέσω δημοσιευμάτων στις ιστοσελίδες, καθώς κανένας από την ομοσπονδία δεν μπήκε στην διαδικασία να ενημερώσει τον Ολυμπιακό! Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι κάκιστες, όμως αν μη τι άλλο η κίνηση της ΕΟΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους πειραιώτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Δυσκολεύουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι τραυματισμοί - Δεν φαινεται ενδεχόμενο προσθήκης»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κρατάει την αντίδραση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε - Δεν ξάφνιασε κανέναν η δήλωση του Ντόρσεϊ»

Ιτούδης: «Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς είναι υπέροχη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι: «Η τέταρτη περίοδος ήταν… σκ@τ@ - Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Μπαζίνα»

Σάρωσε την Ούντινε με ασταμάτητο Όσμαν ο ΠΑΟΚ

Νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Μπασκίμι στο Ιβανώφειο και έδειξε θετικά στοιχεία ο Ηρακλής

Φιλική... ισοπαλία στην Πάτρα για Προμηθέα και Κολοσσό

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Καλάθη, υπέγραψε φανέλες Ιταλών με το όνομά του

Βαριά ήττα με 100άρα από την Εφές για τη λειψή ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί όλοι είναι στο πνεύμα της ομάδας»