Ζωντανός από θαύμα είναι ο Αλέξις Σάντσες, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Marca». Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Χιλανός φορ της Μπαρτσελόνα είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα νωρίς την Πέμπτη, καθώς επέστρεφε από το παιχνίδι με την Γέιδα για το Κύπελλο Καταλονίας.

Συγκεκριμένα, στις 2:30 τα ξημερώματα, και για λόγους που ακόμα παραμένουν άγνωστοι, οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε σε μία διαχωριστική μπάρα στο 48ο χιλιόμετρο της C-32.

Το αυτοκίνητο του διεθνούς άσου συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του για περισσότερο από 100 μέτρα. Μάλιστα, τον μάζεψε ένας συμπαίκτης του (χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του) που ακολουθούσε από πίσω.

Από τα πρώτα συμπεράσματα της ισπανικής τροχαίας, προκύπτει πως ο Σάντσες είχε υπερβεί το ανώτατο όριο ταχύτητας. Από την σύγκρουση ένας τροχός του αυτοκινήτου έφυγε από τη θέση του, ενώ οι ζημιές που υπέστη ήταν πολύ σημαντικός.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ερωτηματικά για την απόφαση που πήρε ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος παραμένει άγνωστο αν είχε υποβληθεί σε αλκοτέστ και για ποιον λόγο άφησε το αυτοκίνητό του χωρίς να περιμένει την αστυνομία.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το κράτησε για το τέλος η Μπέτις σε ματς που άρχισε να της προκαλεί ανησυχία

Αποθέωσε Γιαμάλ ο Ράσφορντ: «Είναι ο πιο κοντινός παίκτης που έχω δει στο επίπεδο του Μέσι»

Μουρίνιο: Έγραψε ιστορία στη La Liga με 77% νίκες - «Είμαι νεκρός, έχω 40 πυρετό»

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!