Έχοντας σε μεγάλη… μέρα τον Σίμπσον, ο ΑΓΟΡ επικράτησε 66-62 της Νέας Κηφισιάς, σε φιλικό που έγινε στο «Ζηρίνειο». Ο Αμερικανός φόργουορντ τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 4/4 τρίποντα, με τον Μιχάλη Κακιούζη να ήταν κορυφαίος από την ομάδα των βορίων προαστίων με 12 πόντους.

Ο ΑΓΟΡ είχε το προβάδισμα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (10-14) κόντρα στη Νέα Κηφισιά, κλείνοντας στο +5 το πρώτο ημίχρονο (25-30). Το ίδιο και στην τρίτη περίοδο, με τους παίκτες του Θανάση Σκουρτόπολου να εξακολουθούν να είναι μπροστά (41-43). Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όπου με τέσσερις εύστοχες βολές από τον Φάνη Κουμπούρα ήρθε το τελικό 66-62.

Τα δεκάλεπτα: 10-14, 25-30, 41-43, 62-66.

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Τζάκσον 6 , Καυκής 6, Λιακόπουλος 10 (1), Πόποβιτς, Πεσάκοβιτς 8 (2), Μαυροειδής 1, Κακιούζης 12 (1), Τσαλδάρης 5 (1), Ντούβνιακ 4, Γιούινγκ 4, Ντέιβις 6 (1).

ΑΓΟΡ (Σκουρτόπουλος): Σίμπσον 18 (4), Κουμπούρας 8 (1), Φιτζπάτρικ 7 (1), Κάνσιλ 8, Καλαμπόκης 8, Φαγιέ 1, Σίννης 10 (1), Χείλαρης, Κράβιτς 6, Δουλγεράκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε για δύο χρόνια και παραχωρήθηκε δανεικός στη Μύκονο ο Ιατρίδης

Όσμαν: «Στον ΠΑΟΚ έχω την ευκαιρία να είμαι ηγέτης»

Μπόνγκα: «Σωστή επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό-Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνέχεια»

Λεσόρ: «Όταν παίζεις για τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι που σου μένει για πάντα»

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ελληνικός τελικός με άρωμα Super Cup στο 8ο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»