Με ένα πολύ δυνατό φιλικό ξεκινάει ο ΠΑΟΚ τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την Ανζί στην περιοχή Bruck an der Mur (18:00, OTE Sport 3).

Για αυτό τον λόγο οι χθεσινής προπονήσεις των Θεσσαλονικέων διήρκεσαν λιγότερη ώρα, ενώ σήμερα το πρωί θα γίνει κάτι ανάλογο.

Χθες το πρωί δεν συμμετείχε ο Λόπεθ λόγω ενός προβλήματος στο νύχι του ποδιού, ενώ ο Γκαρσία μετά από κάποιο σημείο ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Το απόγευμα δεν συμμετείχε καθόλου ο Λίνο που προφυλάχθηκε. Οι χθεσινές ήταν οι δύο πρώτες προπονήσεις του Σέκου Ολίσε που ξεκίνησε κανονικά.

Οι Ρώσοι που τερμάτισαν πέρυσι τρίτοι στο πρωτάθλημά τους, τελειώνουν την προετοιμασία τους εδώ στην Αυστρία, αφού την άλλη Κυριακή έχουν αγώνα πρωταθλήματος.

Πέρα από τους γνωστούς Ετό, Ζιρκόφ, Μπουσουφά και τους άλλους σταρ της, η Ανζί φέτος απέκτησε και τους Κοκόριν από τη Ντιναμό Μόσχας, αλλά και τον Ντενίσοφ από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.