Υποψιασμένος για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει απόψε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο Ρίκι Χίκμαν. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ περιμένει ένα δύσκολο ματς, ενώ αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πιθανότητα να κατακτήσει ΚΑΙ φέτος την Ευρωλίγκα μετά την περσινή του επιτυχία με τη Μακάμπι.

Αναλυτικά, ο Ρίκι Χίκμαν μίλησε στην «Πράσινη» για:

-την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορείς να βρεθείς, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ παθιασμένος. Επίσης το γεγονός ότι ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι κάτι σαν θρύλος εκεί, θα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή την ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα».

-τη συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς: «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, ψυχολογικά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι σαν να δίνεις κάθε μέρα ένα τεστ και πρέπει να βρίσκεσαι στην τσίτα».

-τα «κλειδιά» του Παναθηναϊκού: «Ο Διαμαντίδης ήταν πάντα και παραμένει η ψυχή και η καρδιά της ομάδας με το παιχνίδι του στο πικ εν ρολ. Επίσης σημαντικοί είναι οι Γκιστ και Σλότερ, ενώ γενικά η περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

-το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Θα μετρήσει το πώς θα δέσουμε σαν ομάδα και ελπίζω να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σακίλ για Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: «Παίζουν με τους πρωταθλητές-Καλύτερα τα παιχνίδια στην Ευρώπη από το ΝΒΑ»

Οριστικά χωρίς Χουάντσο στη «διαβολοβδομάδα» ο Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε προβλήματα αλλά δεν θα κλάψουμε-Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών»

Αντάμωσε ξανά με τον Γκος ο Ολυμπιακός

Ζέρβας: «Πολύ δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στο Κάουνας-Τι πρέπει να κάνει με Βαλαντσιούνας»

Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός: Στο Κάουνας για το 2/2 στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι»

EuroLeague: Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» αρχίζει με ντέρμπι και μεγάλες αναμετρήσεις

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας