Ημέρα εξετάσεων και πιθανώς υπογραφών είναι για τον Ιβάν Ιβάνοφ και τον Παναθηναϊκό η σημερινή.

Ο Βούλγαρος στόπερ υποβάλλεται από το πρωί σε εξονυχιστικά ιατρικά τεστ, μιας και το 2014 είχε υποστεί ρήξη χιαστών και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις (τη δεύτερη γιατί δεν είχε πάει καλά η αποθεραπεία) επιστρέφοντας στη δράση μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Από το 2016 παίζει στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ έχοντας το τελευταίο τρίμηνο γεμάτες συμμετοχές, χωρίς να παρουσιάσει πρόβλημα.

Εφόσον η γνωμάτευση των γιατρών είναι θετική, τότε ο Ιβάνοφ θα κληθεί να υπογράψει πιθανότατα διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία. Ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να είναι στα υπόψη, εφόσον μπορέσει να αποδεσμευτεί από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και να μειώσει το κασέ του που είναι κοντά στις 600.000 ευρώ.

Τυπική διαδικασία μοιάζει η ολοκλήρωση των μεταγραφών του Βίκτορ Ιμπάρμπο και του Μουμπάρακ Γουακάσο, για τους οποίους υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κοντά στην επιστροφή του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Γέντβαϊ»

Ρίγη συγκίνησης: Το Κύπελλο του ΟΦΗ στον τάφο του Γκέραρντ!

ΑΕΚ: Σάρωσε ο Κοϊτά στην ψηφοφορία για τον παίκτη του μήνα στη Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν διέκρινα χαλαρότητα στη Λεωφόρο, αλλά... - Στο top-3 των MVP της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ο Στρακόσα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει κάποια στιγμή να πάρει το μάθημά του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Σπουδαία εμφάνιση του Τετέι απέναντι στην ΑΕΚ - Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθά τους παίκτες του να εξελιχθούν»

Τσορμπατζόγλου: «Να φανεί ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την απαραίτητη ψυχολογία που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός την Κυριακή πρέπει να κάνει κάτι που δεν έχει ξανακάνει»

Δεσύλλας: «Μετά το τέλος της σεζόν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ παραμένει στην καλύτερη κατάσταση απ’ όλους - Το παιχνίδι που έρχεται είναι το κρισιμότερο όλων»