Δίχως τον Χαλίφα Σουλέ, μεταγραφικό απόκτημα της τρέχουσας περιόδου, θα υποδεχθεί η Βέροια τον Λεβαδειακό, το Σάββατο (17:15), σε μία αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου» για την ομάδα της Ημαθίας.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει λάβει ακόμη ενημερότητα, όπως και ο Τιχανί Μπελαΐντ και το εν λόγω ζήτημα αναμένεται να τακτοποιηθεί μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Εκτός για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς είναι και ο Γιάννης Χαροντάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά, η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Λόπεθ Πέρεθ, Μαλόν Αραγονές, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Ράδης, Καλί, Μπαλάφας, Άρσε Λαταπί, Τομάς Γκονθάλεθ, Δόρης, Λινάρδος, Μαυριάς, Μίλιεβιτς, Ζιγκερίδης, Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η mini-movie της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τους αήττητους πρωταθλητές της Κ17

Τσανάκας: «Εβδομάδα εξελίξεων στα μεταγραφικά, παλεύει του Μάρμολ ο Ολυμπιακός»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμένουμε αλλαγές αρχικά από τη διοίκηση - Η λογική λέει ότι δύσκολα πάμε και σε άλλον προπονητή»

Κετσετζόγλου: «Στόπερ, χαφ και μεσοεπιθετικός οι προτεραιότητες της ΑΕΚ - Μετά το Μουντιάλ του Πινέδα»

Δεσύλλας: «Έχει πέσει το βάρος σε αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Σε αναμονή για τις εισηγήσεις του Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

TAGS: Βέροια