Αντίκτυπο και στον Παναθηναϊκό θα έχουν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή στο Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Μετά τις συμπλοκές οπαδών που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα (εξαιτίας των οποίων οι δυο ομάδες κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία) οι Περιστεριώτες αποφάσισαν να μην ανοίξουν ξανά τη θύρα των φιλοξενούμενων ως το τέλος της σεζόν.

Έτσι, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που ετοιμάζονταν να βρεθούν στις εξέδρες για τη ρεβάνς Κυπέλλου δεν θα μπορέσουν να το κάνουν και οι «πράσινοι» θα πρέπει να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά χωρίς τη συμπαράστασή τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόφαση της να παραμείνει κλειστή η Θύρα 1 του γηπέδου Περιστερίου μέχρι την ολοκλήρωση των εντός έδρας υποχρεώσεων της ομάδας μας για την περίοδο 2015-16.

Η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (19.30) θα γίνει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (ΤΡΙΤΗ): Από το εκδοτήριο της Θύρας 4 από τις 15.00 μέχρι τις 20.00

ΑΥΡΙΟ (ΤΕΤΑΡΤΗ): Από τα εκδοτήρια στις Θύρες 2, 4 και 7 από τις 10.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Ο κάτοχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ δικαιούται μέχρι και (2) εισιτήρια, προσκομίζοντας τον αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και τον αριθμό ΑΚΜΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας φίλαθλοι της ομάδας μας παρακαλείσθε να προσέλθετε έγκαιρα για την αγορά εισιτηρίου»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»