Στους ρυθμούς του μεγάλου αγώνα με τη Ριέκα -που μπορεί να της δώσει πρόωρα το εισιτήριο για τους «32» του Europa League- ζει η ΑΕΚ.

Έχοντας βγάλει από το μυαλό τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (αλλά διατηρώντας την εξαιρετική ψυχολογία από το ότι έφυγαν αλώβητοι στο 95’) η «Ένωση» έχει μπει ήδη σε mood Ευρώπης.

Και πώς να μη συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που το βράδυ της Πέμπτης της δίνεται η ευκαιρία να πετύχει -και μάλιστα πριν την τελευταία αγωνιστική- άλλη μια ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι με μια ακόμα νίκη επί της Ριέκα (και εφόσον η Μίλαν δεν χάσει στο «Σαν Σίρο» από την Αούστρια) θα βρεθούν αυτόματα στην επόμενη φάση, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους.

Άλλωστε οι σημαντικές απουσίες των Μάνταλου-Γιόχανσον μπορεί να παραμένουν, ωστόσο η ΑΕΚ θα έχει ξανά στο πλευρό τον κόσμο της, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο επιστρέφει τουλάχιστον ο Αραούχο.

Ο Αργεντινός, εξάλλου, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ως παρτενέρ του Λιβάγια στο 3-5-2 που (πιθανότατα) θα χρησιμοποιηθεί ξανά από τον Χιμένεθ. Την ίδια ώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή και του Χριστοδουλόπουλου, όπως και του Τσόσιτς στην άμυνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.