Λίγο πριν τις 10 το πρωί έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν αυτή την ώρα με προορισμό την Πράγμα και από εκεί θα κατευθυνθούν οδικώς για το Λίμπερετς, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την Σλόβαν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι σκοπεύει να παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με την Ξάνθη.

Την αποστολή αποτελούν οι Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Εκτός -σε σχέση με τη λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA- έμειναν οι Βελλίδης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης και Σιαμπάνης (είναι με την Κ20 στην Ουγγαρία για το UEFA Youth League)

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 8 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), ενώ μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ίβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλικ από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού - Το video του sport-fm.gr

Δεσύλλας: «Ευρωπαϊκή πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία»

Μπράγκα-Φερεντσβάρος: Ανατροπή ή θρίαμβος και στο βάθος… Παναθηναϊκός

Τα… 53 χιλιόμετρα που έφεραν το Μπράγκα-Φερεντσβάρος στην Τετάρτη

Δεσύλλας: «Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για το ματς με την Μπέτις - Παίζονται δύο θέσεις στην ενδεκάδα»

Νταβίντ Σίλβα για το Μπέτις-Παναθηναϊκός: «Μπορεί να περάσει, ο Πελεγκρίνι τα πάει καλά»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μπέτις: Με Κώτσιρα για την πρόκριση στην Ανδαλουσία

Αθανασίου: «Πρέπει να έχει περισσότερη κατοχή και να μην βασιστεί στο σκορ του πρώτου αγώνα ο Παναθηναϊκός»

Ο elite Στίλερ διαιτητής στο Μπέτις-Παναθηναϊκός

Δεσύλλας: «Οι δύο προβληματισμοί για την 11άδα με Μπέτις - Δεν θα υπερασπιστεί απλώς το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.