Τα χρήματα τα οποία θα λάβουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου αποφασίσθηκε σήμερα μετά από συζήτηση που είχε ο Νίκος Νταμπίζας μαζί τους στην προπόνηση.

Έτσι λοιπόν, έγινε γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα λάβουν το ποσό των 200.000 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας από την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα λάβουν το ποσό αυτό και από εκεί και πέρα θα έχουν την αποκλειστική διαχείριση για το πόσα ακριβώς χρήματα θα μοιραστεί ο καθένας, ενώ ξεκαθάρισαν πως ένα μέρος από το ποσό αυτό θα καταλήξει στο υπαλληλικό προσωπικό.

Μετά τα πλέι-οφ η αξιολόγηση
Όπως έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη στα χέρια του τις εκθέσεις του Γιάννη Αναστασίου για την παρουσία των παικτών της ομάδας στην σεζόν η οποία ολοκληρώνεται.

Ωστόσο, η τελική αξιολόγηση θα γίνει μετά το τέλος της, δηλαδή και με την ολοκλήρωση των πλέι-οφ από τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Όλη η προσοχή στο πρωτάθλημα – Τα δεδομένα για τραυματίες

Κηφισιά-Λεβαδειακός: Μάχη με φόντο την παραμονή και την τετράδα

ΑΕΚ: Αλλαγές στην ενδεκάδα με Βίντα βασικό και σκέψεις για Μάνταλο στον Βόλο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στο 5-8 οι γηπεδούχοι κόντρα στους Αγρινιώτες που ψάχνουν αντίδραση

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με ερωτηματικά, έτοιμος ο Λουίς – «κλειδί» ο Ποντένσε ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – AEL Novibet: Από τη μια η αντίδραση και από την άλλη η… ορμή!

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»