Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και να δώσει τέλος στη συζήτηση για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Βίκτορ Βαλντές στη Μπαρτσελόνα.

Κι ενώ στη Βαρκελώνη επανειλημμένα έχουν επιβεβαιώσει ότι οι συνομιλίες με τον παίκτη έχουν προχωρήσει , ο ίδιος το αρνήθηκε, όταν ρωτήθηκε από τη Bild.

«Δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Θα μιλήσουμε σύντομα με τον Μαξ Έμπερλ (αθλητικός διευθυντής) και τον διευθύνοντα σύμβουλο Στέφαν Σίπερς για το συμβόλαιό μου και όλα θα γίνουν», τόνισε, ενώ σε ερώτηση αν θα παραμείνει στη Γκλάντμπαχ, απάντησε πως δεν έχει πει ούτε πως θα μείνει ούτε πως θα φύγει.

Από την πλευρά του, ο Μαξ Έμπερλ είπε πως ο παίκτης δεν έχει ενημερώσει ακόμα την διοίκηση. « Δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα αποφασίσει ο Μαρκ. Προσωπικά, θα το εκτιμούσα αν μας ενημέρωνε άμεσα για την απόφασή του» , σχολίασε.

Επιμέλεια: Πωλίνα Ψαρομηλίγκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόκε: «Με το εμπόριο ναρκωτικών έβγαζα σε δύο μήνες όσα σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά κινδύνευα»

Ο κόσμος της Ρεάλ μίλησε: Στηρίζει Αλόνσο και θέλει να φύγει ο Βινίσιους

Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε!

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram