Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, ΚΕΔ συζήτησαν σήμερα σχετικά με την πρόταση για την αναβάθμιση της διαιτησίας. Πρόκειται για την πρόταση που είχε καταθέσει πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος για την επαγγελματικοποίηση της διαιτησίας.

Ο κ.Πανόπουλος ήταν παρών σε αυτή, εκπροσωπώντας τη Λίγκα μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο. Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Γκιρτζίκης εκπροσώπησε την ΕΠΟ αλλά και ο Γιώργος Καραμελίδης ο οποίος είναι πρόεδρος της ΚΕΔ.

Η ΕΠΟ ενημερώθηκε για την πρόταση με κάθε λεπτομέρεια και όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση θα απαντήσει μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα τρίτη (3η) συνάντηση, στα γραφεία της ΕΠΟ, μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Super League, με αντικείμενο την πρόταση των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, αναφορικά με την αναβάθμιση βασικών πτυχών του συστήματος διαιτησίας του πρωταθλήματος της Super League.

Στην εν λόγω συνάντηση η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο αυτής, κύριο Γ. Γκιρτζίκη και από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, κύριο Γ. Καραμελίδη, ενώ τη Super League εκπροσώπησαν ο πρόεδρος αυτής κύριος Γ. Μποροβήλος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, κύριος Χ. Πανόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεσμεύθηκε προς τους εκπροσώπους της Super League ότι, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για το αν η πρόταση που υπεβλήθη θα τύχει θετικής ή αρνητικής απάντησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube