Στο Πρωτοδικείο Αθηνών παίχτηκε το νέο... επεισόδιο στο σίριαλ με τις εκλογές στην ΕΟΚ. Μετά τη νέα αναβολή των αρχαιρεσιών και τη λήξη της θητείας της προσωρινής διοίκησης, ο δικαστής θα αποφασίσει αν η απερχόμενη θα παραμείνει στο τιμόνι στο μεταβατικό στάδιο μέχρι να οριστούν ξανά εκλογές ή θα οριστεί νέα σύνθεση στην προσωρινή διοίκηση.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, που εκπροσώπησε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τόνισε πως η αναβολή των εκλογών δεν έγινε με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης, αλλά με κυβερνητική παρέμβαση παραμονές της διαδικασίας, συνεπώς-τόνισε-δεν υπάρχει λόγος αλλαγής της σύνθεσης.

Υπέρ της διατήρησης της υπάρχουσας σύνθεσης ήταν και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ εκείνες των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου (που εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους, όπως και όλες οι παρατάξεις) κατέθεσαν λίστες με πρόσωπα για νέα προσωρινή διοίκηση.

Ο δικαστής αφού άκουσε όλες τις πλευρές θα εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσει ως τη Δευτέρα.

Ανεξάρτητα από το αν θα διατηρηθεί η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης ή θα επιλεγεί νέα, οι εκλογές δεν πρόκειται να διεξαχθούν νωρίτερα από το δεύτερο μισό του Ιουλίου, δίχως να αποκλείεται να πάνε και για... Σεπτέμβριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!