Ο Ράνταλ Φόλκερ δεν έχει καταφέρει σε κανένα σημείο να πείσει πως είναι ο ψηλός που χρειάζεται η ΑΕΚ. Ο Γιούρε Ζντοβτς εξακολουθεί να στηρίζει τον Αμερικανό σέντερ, παρότι ΚΑΙ απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν απογοητευτικός.

Οι αριθμοί αποτελούν ατράνταχτο στοιχείο: ο Φόλκερ σε έξι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έχει ανά αγώνα 2,33 πόντους με 7/18 δίποντα (38,9%) και 0/3 βολές, ενώ σώζεται μόνο από τα 5,1 ριμπάουντ που μαζεύει σε 15 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Στο Basketball Champions League δεν τα πάει καλύτερα: σε επτά αγώνες ο 31χρονος άσος έχει ανά αγώνα 2,1 πόντους με 7/21 δίποντα (33,3%) και 1/5 βολές (20%) και μαζεύει 3,9 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο.

Με τον Δημήτρη Μαυροειδή να κάνει ό,τι μπορεί παρότι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον Ίαν Βουγιούκα «εγκλωβισμένο» στο Κράσνονταρ είναι εμφανές το πρόβλημα της ΑΕΚ στο «5».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Θέλουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στις προπονήσεις και καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι»

Βελτιώθηκε, δεν νίκησε, αλλά κέρδισε τον Νόλεϊ η ΑΕΚ στην ισοπαλία με τη Σπαρτάκ

«Σωστό διάβασμα, καλή άμυνα, κομβικοί Τζόσεφ και Εμπάι»: Το σχόλιο Κεφαλά για τον Ολυμπιακό

Μπαρτζώκας: «Θα ήθελα ακόμα 20 ημέρες προετοιμασίας» - Τι δήλωσε για τους τραυματίες

Ντόντα Χολ: «Θα χρειαστούμε χρόνο, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην άμυνα»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έλαμψαν Γουόρντ και Εντιάι στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και τώρα τα… επίσημα!

Χωρίς Μπάρτλεϊ η ΑΕΚ κόντρα στη Σουμπότιτσα

Αποχώρησε με πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ στην πρώτη περίοδο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Σπανούλης: «Θέλουμε αρκετή βελτίωση στην επικοινωνία - Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για την εποχή»

TAGS: A.E.K.