Η κυβέρνηση προχώρησε σε επαναχάραξη του αιγιαλού στο Καβούρι, προκειμένου να νομιμοποιηθούν αυθαίρετα κτίσματα και πισίνες σε δύο πολυτελείς βίλες που ανήκουν στην Κατερίνα Παναγοπούλου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η αποκεντρωμένη διοίκηση, που υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών, μετακίνησε τη γραμμή του αιγιαλού στο Μεγάλο Καβούρι προς τη θάλασσα, έπειτα από αίτηση που είχαν καταθέσει δύο εταιρείες συμφερόντων του εκλιπόντος σήμερα Περικλή Παναγόπουλου, στις οποίες ανήκουν οι δύο κατοικίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το αίτημα αφορούσε τη μετακίνηση του αιγιαλού προς τη θάλασσα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με τα δύο κτίσματα, αφού έπρεπε βάσει νόμου η απόσταση να είναι μεγαλύτερη των 50 μέτρων. Η πρώτη αίτηση, το 2014, δεν έγινε δεκτή από την τότε κυβέρνηση. Ομως, η συμπληρωματική αίτηση, που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, έγινε αποδεκτή, με αποτέλεσμα η γραμμή του αιγιαλού να μετατοπιστεί προς τη θάλασσα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τι απαντά η Κατερίνα Παναγοπούλου
Η Κατερίνα Παναγοπούλου απάντησε στον ΣΚΑΪ ότι δεν γνωρίζει το δημοσίευμα, έπειτα από επικοινωνία του καναλιού με τη συνεργάτιδα του πρωθυπουργού. Η ίδια ανέφερε ότι στην περιοχή βρίσκονται και αρκετές άλλες κατοικίες εκτός από τις δικές της και επισήμανε ότι η περιουσία της είναι τακτοποιημένη από το σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε προκληθεί σάλος όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει διακοπές με την πολυτελή θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου, λίγο καιρό μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην ανακρίτρια οι 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης -Πάνω από 135.000 ευρώ το όφελός τους

Έρχονται φορο-ανατροπές: Ποιες παρεμβάσεις προβλέπει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ

Δώρο του ΥΠΕΘΟ στους ιδιοκτήτες ακινήτων - Δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Σε 5 έως 15 μέρες η NAVTEX – Η επανεκκίνηση των ερευνών και η «φαρέτρα» των κυρώσεων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 5 Νοεμβρίου

Καιρός: Βουτιά της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες