Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ένας 44χρονος άνδρας στον Κολωνό, βίαζε για σχεδόν 2 μήνες κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη φίλη του γιου του σε υπαίθριο πάρκινγκ, απειλώντας μάλιστα το κορίτσι να κάνει κακό στην ίδια και τον πατέρα της (μητέρα δυστυχώς δεν υπάρχει), αν τυχόν μιλήσει.

Οργανωμένο το έγκλημα – υπήρχε συνεργός
Σύμφωνα με τον Θεοδόση Πάνου, το σχέδιο του 44χρονου ήταν προσεκτικά στημένο και η ιστορία ξεκινάει πριν 4 χρόνια. Αρχικά ο κατηγορούμενος - εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι αυτή η κοπέλα ήταν πολύ ερωτευμένη με τον γιο του - είχε προσεγγίσει το κορίτσι όταν αυτό ήταν ακόμα 12 ετών με φιλική διάθεση, λέγοντάς του ότι θα το βοηθήσει να τα ξαναφτιάξει με τον γιό του και στη συνέχεια προχώρησε στις απειλές και τον επαναλαμβανόμενο βιασμό της σήμερα 16χρονης.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ του παιδιού στα social media, από το οποίο ένας φίλος του έστελνε μηνύματα στον 44χρονο, για να φροντίσει να φαίνεται ότι η ανήλικη τον πλησίαζε ερωτικά – μάλιστα αυτά τα μηνύματα έδειξε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Ο 44χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Για έναν παιδεραστή, «ανώμαλο ποινικό άνθρωπο» και καθ’ έξιν εγκληματία έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο γιος του 44χρονου έχει σοκαριστεί και δε θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Στ. Μπαλάσκα, οι αρχές ερευνούν πλέον «αν ο θύτης το είχε κάνει και σε άλλα κοριτσάκια».

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ


Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι δημοσιογράφοι κατηγορούνται για τρομοκρατία στην Αίγυπτο

Fox News: Ο Τραμπ αναμένεται να απονείμει μετάλλιο επιστήμης στον Ίλον Μασκ της SpaceX

Κρίστα Πάικ: «Πού βρίσκομαι και ποιος είσαι;» – Πόσες ήταν οι πιθανότητες να επιβιώσει από τη θανατηφόρα ένεση

Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Ρούμπιο

Ιερά Οδός: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που απείλησε με τσεκούρι 49χρονο μετά από διαπληκτισμό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Πάνος Ρούτσι: Λιποθύμησε στη δίκη για τα Τέμπη

Ο κατηγορούμενος γιατρός ζητά να ερευνηθεί το κινητό του για τις λέξεις «μέθη» και «Μαζωνάκης»

Δολοφονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα: Ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο κατηγορούμενοι

«Πρωτόγνωρο το επίπεδο σχέσεων των δύο χωρών»: Live οι δηλώσεις Μάρκο Ρούμπιο - Γιώργου Γεραπετρίτη

Απάτη στον ΕΦΚΑ: «Είμαι αθώος, είναι σκευωρία» - Η μεταγωγή του Καμπούρη και των άλλων συλληφθέντων στην Ευελπίδων