Την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κρις Σίνγκλετον κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ενεργοποίησαν τον σχετικό όρο και πλέον ο μοναδικός κίνδυνος να χαθεί ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ είναι να βρει ομάδα στο ΝΒΑ έχοντας αυτή τη δυνατότητα μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Ο Σίνγκλετον είχε συζητήσεις με κάποιες ομάδες του ΝΒΑ, ωστόσο δεν είναι εύκολο να βρει εγγυημένο συμβόλαιο και με καλύτερα λεφτά από αυτά που προβλέπονται στο deal με τον Παναθηναϊκό. Έτσι οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του.

Ο 27χρονος άσος ήταν ίσως ο πιο σταθερός παίκτης του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν έχοντας 12 πόντους (74,8% βολές, 54,1% δίποντα, 43,6% τρίποντα), 5,9 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1 τάπα σε 28:14 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν