Λύθηκε το μυστήριο με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός, ο οποίος παρακολούθησε την εντός έδρας αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League από τις κερκίδες και ενώ αναμενόταν να πάρει φανέλα βασικού.

«Η απόφαση πάρθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Το θέμα όμως έχει κλείσει τώρα. Θα επιστρέψει το Σαββατοκύριακο στο ματς με το Αμβούργο», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ το βράδυ της Τετάρτης.

Η γερμανική ομάδα έκανε λόγο για «εσωτερικό θέμα», χωρίς να δώσει κάποια παραπάνω πληροφορία και άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες περί πιθανής μεταγραφής του 27χρονου ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και κάποια δημοσιεύματα, στα οποία αναφερόταν ότι ο Ομπαμεγιάνγκ χρησιμοποιούσε το κινητό του την σε μια από τις συναντήσεις της ομάδας του, στο οποίο γινόταν ανάλυση του πλάνου για το ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο Γκαμπονέζος μετέβη στο Μιλάνο με το ιδιωτικό του τζετ ώστε να δει φίλους του και έδωσε το «παρών» και σε πάρτι, χωρίς να έχει πάρει άδεια από την ομάδα του και πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας (η Ντόρτμουντ αγωνίστηκε το Σάββατο για το πρωτάθλημα με τη Σάλκε) δέκα λεπτά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα. Μάλιστα, ο Ομπαμεγιάνγκ εκτέθηκε από το γεγονός ότι πόζαρε μαζί με φίλους του και αυτές οι φωτογραφίες, όπως και ένα βίντεο, διέρρευσαν μέσω των social media.







Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube