Αποκαθίσταται η λειτουργία της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί το WhatsApp έχει σταματήσει να λειτουργεί για πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Χρήστες σε όλη την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Νότια Αφρική και την Ασία ανέφεραν προβλήματα στην αποστολή και τη λήψη κειμένων και βίντεο.

«Γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή πρόβλημα για να στείλουν μηνύματα και εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε τη WhatsApp για όλους το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Meta Platforms στην οποία ανήκει η WhatsApp.

Στη Γαλλία είχαν καταγραφεί περίπου 9.540 προβλήματα τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο ιστότοπος Downdetector ανακοίνωσε επίσης ότι περισσότεροι από 11.000 χρήστες σε όλη την Ινδία είχαν αναφέρει προβλήματα, ενώ οι αριθμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν 68.000 και για τη Σιγκαπούρη 19.000 γύρω στις 10:50 (ώρα Ελλάδας).

Ο Downdetector καταγράφει τις βλάβες συγκεντρώνοντας αναφορές από αριθμό πηγών. Η βλάβη είναι πιθανό να έχει δημιουργήσει προβλήματα σε μεγάλο αριθμό χρηστών.

Πολλές αναφορές στο πρόβλημα γίνεται από χρήστες στο Twitter.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη

Η Βρετανία εκδίδει οδηγία ετοιμότητας για πόλεμο και μπλακ άουτ: «Να έχετε νερό, τρόφιμα και μετρητά για 3 μέρες»