Δύο Ρουμάνες, καλοβαλμένες γυναίκες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ο φόβος και ο τρόμος καταστηματαρχών και πελατών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κλέβουν τα πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών.

Οι δύο γυναίκες, πρόσωπα καθημερινά που δεν κινούν την παραμικρή υποψία, μπαίνουν σε καφετέριες, εστιατόρια και με αστραπιαίες κινήσεις «ξαφρίζουν» τους πελάτες. Στη συνέχεια φεύγουν ανενόχλητες. Οπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida.gr, η κάμερα ασφαλείας σε καφετέρια στην οδό Μητροπόλεως κατέγραψε τις δύο πορτοφολούδες εν δράσει.

Καρέ-καρέ η δράση τους
Οπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, οι δύο γυναίκες μπαίνουν στην καφετέρια (00:30). Εντοπίζουν τα θύματά τους, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κάθεται σε τραπέζι στο κέντρο της καφετέριας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχουν κλέψει το πορτοφόλι της ανυποψίαστης γυναίκας, έχουν μιλήσει με τον σερβιτόρο και χωρίς ίχνος άγχους αποχωρούν.

Παρατηρώντας καρέ-καρέ το βίντεο, διακρίνεται να μπαίνει πρώτη στην καφετέρια μία γυναίκα με μαύρο καρέ μαλλί και στη συνέχεια να την ακολουθεί μία καστανή με πιο μακριά μαλλιά, η οποία κρατάει την τσάντα της και κάποια ψώνια. Η πρώτη κοπέλα δείχνει με ένα νεύμα του κεφαλιού της στη συνεργό της τα υποψήφια θύματα. Στη συνέχεια ρωτάει κάτι τον σερβιτόρο, ενώ η συνεργός της με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις αρπάζει το πορτοφόλι από το ανυποψίαστο θύμα της.
Στη συνέχεια και οι δύο γυναίκες φεύγουν από την καφετέρια ατάραχες.




Στο επόμενο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida.gr, το οποίο είναι τέσσερες ημέρες μετά, οι δύο Ρουμάνες μαζί με μια ακόμη φίλη τους πίνουν καφέ σε κατάστημα της ίδιας περιοχής. Πρόκειται για τις τρεις γυναίκες που κάθονται στο τραπεζάκι αριστερά της πόρτας του καταστήματος.

Οι τρεις γυναίκες μιλούν μεταξύ τους, κοιτούν τον κατάλογο, ενώ «κόβουν» κίνηση κοιτώντας συνεχώς αριστερά-δεξιά, «σκανάροντας» τον κόσμο δίπλα τους. Κάποια στιγμή φεύγει η μία από τις τρεις και αμέσως μετά και η άλλη. Η πρώτη επιστρέφει κρατώντας την τσάντα της και φαίνεται να ανοίγει το τσεπάκι της και κάτι να δείχνει στη γυναίκα που κάθεται δίπλα τους. Οι τρεις γυναίκες, που καθ' όλη τη διάρκεια που βρίσκονται στο μαγαζί δεν φαίνεται να έχουν παραγγείλει κάτι άλλο εκτός από το νερό που τους έχει φέρει ο σερβιτόρος, μετά από μερικά λεπτά σηκώνονται και φεύγουν από το κατάστημα.




Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε ο Αλκιβιάδης Χήτος, ένας από τους ιδρυτές της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Ιράν: Έξι νεκροί στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων τριών ετών

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κραν Μοντανά: Στους 47 οι νεκροί – Αγνοούνται 16 Ιταλοί

Τροχαίο με 2 τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62