Άγαλμα στις... καυτερές σάλτσες θα χτίσει ένας 36χρονος στο Όρεγκον καθώς το φαγητό αυτό ήταν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιβίωσή του για πέντε ημέρες όταν αποκλείστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με το σκύλο του.

Ο Τζέρειμ Τέιλορ από την πόλη Σανρίβερ εγκλωβίστηκε σε δασικό δρόμο στις 24 Φεβρουαρίου και εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή από διασώστες που «χτένιζαν» την περιοχή με ερπυστριοφόρα.

Όπως είπε στους διασώστες, αρχικά προσπάθησε να βρει διέξοδο με τα πόδια αλλά γρήγορα εγκατέλειψε το εγχείρημά του και επέστρεψε στο αυτοκίνητό του γιατί το χιόνι ήταν πάρα πολύ.

Ο Τέιλορ αποκάλυψε σε φίλο του ότι σωτήρια για τον ίδιο αποδείχθηκαν τρία φακελάκια με καυτερή σάλτσα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είχε τη δυνατότητα να ανάβει περιοδικά τον κινητήρα και το καλοριφέρ του οχήματός του.

«Σας ευχαριστώ όλους, είμαι ασφαλής και εγώ και ο σκύλος μου. Ήμουν τυχερός, ας μην το επιχειρήσω ξανά» έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πέθανε η Μέλπω Ζαρόκωστα – Η αγαπημένη ηθοποιός φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών

Βίντεο - ντοκουμέντο από το Ιράν: Αστυνομικοί εκτελούν διαδηλωτή στο δρόμο

Συνελήφθη 36χρονος για απάτη κατά του Δημοσίου – Η ζημία ξεπερνά τις 120.000 ευρώ

ΥΠΕΘΟ: Ταχύτερες πληρωμές και υψηλή δημοσιονομική υπευθυνότητα στον προϋπολογισμό του 2025

Η χρυσή εποχή των κατοικιδίων – Πώς η μοναξιά γεμίζει τα ταμεία μιας αναπτυσσόμενης αγοράς

Συνεχίζεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα: Δεν φαίνεται να είναι η κοπέλα που εθεάθη στη Βάρη

Δύο συλλήψεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μετά από καταγγελία της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Χειροπέδες σε εγκληματική οργάνωση που έκανε ληστείες στην Αττική - Ανάμεσά τους και γνωστό μοντέλο

16χρονος άρπαξε το αμάξι της μητέρας του στον Πύργο - Τον καταδίωξαν και επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά

Πρώτη ποινή 5ετούς κάθειρξης στον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ Γέολ - Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή