Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διαιτησία στους δύο αγώνες μπαράζ, εξέφρασε ο Απόλλων Σμύρνης.

Στην ανακοίνωση η Ελαφρά Ταξιαρχία κάνει την ευχή να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες από εδώ και στο εξής στα γήπεδα, καλωσορίζει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και του εύχεται καλή τύχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοπόιησή μας τόσο για τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου στον χθεσινό αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη, όσο και για αυτή του κ. Παπαπέτρου στο προηγόυμενο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων. Ελπίζουμε ότι τέτοιες διαιτησίες θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής στα γήπεδα. Με αφορμή τις δυο αυτές διαιτησίες καλωσορίζουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον κ. Μάρκ Κλάτενμπεργκ, νέο πρόεδρο της ΚΕΔ της ΕΠΟ. Του ευχόμαστε καλή τύχη στο δύσκολο και σημαντικό έργο του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»