Δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ έχει ο Απόλλων Σμύρνης και για αυτό το λόγο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μάλιστα συνοδεύεται από βίντεο με την επίμαχη φάση του 52’ που ζητά πέναλτι.

Όπως φαίνεται και από το ριπλέι, οι «κυανόλευκοι» έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι, αφού η παράβαση του Νικολακάκη είναι ξεκάθαρη και λανθασμένα ο ρέφερι δεν υπέδειξε την παράβαση.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Απόλλωνα, αλλά και τη φάση για την οποία διαμαρτύρεται για πέναλτι:

«Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του συγκεκριμένου στιγμιότυπου , Μανώλη Νικολακάκη, στη συγκεκριμένη φάση το χέρι του είναι κολλημένο. Αυτό υποστήριξε ο αμυντικός της Λάρισας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Λάρισα, στην προσπάθειά του να πείσει ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Ένα πέναλτι που δυστυχώς γι’ αυτόν είδαμε εμείς και όλη η Ελλάδα… πλην του διαιτητή. Αν και ο τελευταίος βρισκόταν σε απόσταση πέντε μέτρων.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί»:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»