Στο... περίμενε για τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς βρίσκονται στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Παρότι η περίπτωσή του είχε παγώσει και έδειχνε να ατονούσε, η Ελαφρά Ταξιαρχία περιμένει ακόμη τον Βόσνιο χαφ. Δεν θα είναι για πολύ ακόμα, αφού σήμερα είναι η ημέρα που θα δώσει την τελική του απάντηση για το αν επιθυμεί τελικά να ρίξει κατά λίγο τις απαιτήσεις του και να μετακομίσει στην Ριζούπολη.

Ο Μπουσούλατζιτς το σκέφτεται σοβαρά, θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και δείχνει θετικό πρόσωπο τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, περιμένει να δει τι θα συμβεί και με το θέμα της αποζημίωσής του από τον Ατρόμητο, αφού θα λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου.

Την ίδια ώρα και εάν απαντήσει αρνητικά ο Βόσνιος, τότε στον Απόλλωνα Σμύρνης θα ενεργοποιήσουν πιθανότατα το plan b με τον Αργεντινό χαφ, Ένζο Καλίνσκι που αγωνίζεται στην Εστουδιάντες, ενώ υπάρχει φυσικά και ο Τσιγγάρας που όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλα, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα τους με την Λάρισα στο πρωτάθλημα για την 4η αγωνιστική. Ο Φατιόν θα προλάβει όπως όλα δείχνουν να είναι έτοιμος, ωστόσο ο Σλίβκα που είχε χάσει αρκετές προπονήσεις είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ίσως είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αν χρειαστεί στο ματς.

Ο Λαγός που είχε αποβληθεί στο δεύτερο ματς των μπαράζ δεν υπολογίζεται επίσης για το πρώτο παιχνίδι, οπότε οι λύσεις για τον άξονα είναι σαφώς περιορισμές για την Ελαφρά Ταξιαρχία που θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα κρίσιμα ματς που θα κρίνουν πολλά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τελευταίο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο με… συγκεκριμένα δεδομένα!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυρος θρίαμβος ή ασπρόμαυρη αντίδραση;

Αναστασίου: «Ήμασταν χαλαροί και δεν είχαμε συγκέντρωση μετά το 1-0»