Μια μίνι έκπληξη στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Μάρκο Γκρότε είδε τον Νταβίνο Βέρχουλστ να προπονείται κανονικά και μπήκε στην αποστολή, ενώ θέτει και υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αντιθέτως, εκτός είναι οι τραυματίες Μπρούνο Άλβες, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Σλίβκα, με τον πρώτο να έχει δηλωθεί να εκτίσει και την ποινή του στο εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Σόρτσαν, Ντεντάκης, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι, Δούμας, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Μαρτίνες, Κραγιόπουλος, Γιαννιώτας, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Σίγκνεβιτς, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο