Την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Γιώργος Παράσχος θέλει να δει την ομάδα του να ξεκινάει με θετικό αποτέλεσμα στην Σούπερ Λίγκα και στο ματς με την Λάρισα στη Ριζούπολη. Πρώτος στόχος του Απόλλωνα Σμύρνης είναι να έρθουν τα αποτελέσματα και μέσα από αυτά να δεθεί η ομάδα, η οποία μονταρίστηκε σε έναν μήνα και έγιναν πολλές μεταγραφές.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να παρατάξει τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-4-2-1, ώστε να δώσει αρχικά μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν. Με τον Κότσαρη να δείχνει πως θα πάρει τα γάντια του βασικού στην πρεμιέρα, αφού ο Βέρχουλστ έχει κάνει λίγες προπονήσεις αλλά εδώ ακόμη υπάρχει ερωτηματικό μιας και ο Βέλγος πορτιέρε έχει μεγάλη εμπειρία και αποκτήθηκε για βασικός. Ντομίνγκες-Λισγάρας-Ράιλι η τριάδα στα στόπερ, με τον Απόλλωνα να αποκτάει ύψος στην άμυνα.

Δεξί μπακ-χαφ ο Τσαμπούρης, ενώ στα αριστερά ο Βιτλής έχει προβάδισμα από τον Χουχούμη. Το μεγάλο πρόβλημα του Απόλλωνα είναι στον άξονα με τα αρκετά προβλήματα, αφού ο Λαγός δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας, ο Πατράλης είναι... off επίσης και ο Σλίβκα ανέτοιμος. Ο Μπαξεβανίδης θα παίξει πιθανότατα ως αμυντικός χαφ, με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς, για να κερδίσει η Ελαφρά Ταξιαρχία σε τρεξίματα. Ο Παράσχος τον δοκίμασε στο φιλικό με τον Ιωνικό, τον δοκιμάζει και στις προπονήσεις. Δίπλα του ίσως να έχει τον Φατιόν, εφόσον είναι ΟΚ αλλά περισσότερα θα γνωρίζουμε αύριο.

Σε άλλη περίπτωση βασικός θα είναι ο Κολ σαν οκτάρι, κάτι που θα δώσει μια μεγαλύτερη ισορροπία στην ομάδα, ενώ η επιλογή του Φατιόν θα δώσει πιο αμυντικό... τόνο στον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα. Μαρκ Φερνάντεθ, Μπεντινέλι και Ντάουντα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι. Με τον Φερνάντεθ και τον Μπεντινέλι σαν περιφερειακούς και σε πιο ελεύθερους ρόλους, παίζοντας πιο κλειστά και όχι σαν καθαρά εξτρέμ. Ο Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης, με τον έμπειρο φορ να είναι σημαντικό πως έχει σκοράρει και στα πρώτα φιλικά και αποκτά ρυθμό.

Να βάλουμε, επίσης, στο μυαλό μας πως ο Ράιλι μπορεί να παίξει στον άξονα σαν... σκούπα μπροστά από τα στόπερ. Σε αυτή τη θέση ξεκίνησε την καριέρα του, έχει τρομερά πόδια και κατά συνθήκη μπορεί να βοηθήσει εκεί. Έγινε στόπερ στη συνέχεια της καριέρας του, έχοντας βαρύνει σχετικά, αλλά αυτή τη στιγμή στις προπονήσεις δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση. Εκτός θα είναι επίσης οι Τσιλούλης, Ιωαννίδης για διαφορετικούς ρόλους αλλά πιθανότατα κια οι δύο θα υπολογίζονται για το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Άρη, μετά την επιστροφή από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, όταν θα είναι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει με μεγάλο χρόνο συμμετοχής!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube