Πρεμιέρα με χαμόγελα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League 2. Η Ελαφρά Ταξιαρχία παρότι είχε την υπεροχή και τις φάσεις, τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην ΑΕΚ Β’ αλλά ο αρχηγός Ντομίνγκες με κεφαλιά στο 87ο λεπτό έδωσε τη λύση και τη νίκη (1-0).

Το ματς ξεκίνησε με δύο καλές φάσεις για τους «κιτρινόμαυρους» με τους Χριστόπουλο και Τζούντα Γκαρσία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μετά το πρώτο τέταρτο τα ηνία και να προσπαθούν να απειλήσουν. Βρήκαν μάλιστα τον τρόπο να σκοράρουν όταν ο Σίγκνεβιτς πρόλαβε την έξοδο του Χατζηεμμανουήλ, αλλά η διαιτητής Αντωνίου θεώρησε, λανθασμένα, πως ο φορ του Απόλλωνα είχε κάνει επιθετικό φάουλ.





Στη συνέχεια, ο Κρητικός απείλησε δις την αντίπαλη εστία αλλά χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ όσο περνούσε η ώρα, η Ελαφρά Ταξιαρχία ανέβαζε ολοένα και περισσότερο την πίεσή της. Τελικά, τη λύση έδωσε ο αρχηγός Ντομίγνκες στο 87’ όταν πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους μετά την εκτέλεση του κόρνερ και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρε της ΑΕΚ Β’ για να χαρίσει το τρίποντο στους «κυανόλευκους».










Β' όμιλος
Σάββατο 5 Νοεμβρίου
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β 1-0
ΑΟ Επισκοπή-Ολυμπιακός Β (15:00)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου (15:00)
Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας
Ηλιούπολη-Κηφισιά
Καλαμάτα-Ηρόδοτς (13:45)
Χανιά-Παναχαϊκή

Τρίτη 8 Νοεμβρίου
ΠΑΟ ΡΟΥΦ-Προοδευτική (15:00)

Ρεπό: Athens Kallithea FC

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Προοδευτική-Athens Kallithea FC
ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΑΟ ΡΟΥΦ
Κηφισιά-Αιγάλεω
ΑΕΚ Β-Ηλιούπολη
Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα
Παναχαϊκή-ΑΟ Επισκοπή

Ρεπό: Χανιά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube