Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία δουλεύουν αρκετές περιπτώσεις, με αυτή του Γιάννη Πετράκη να φέρεται πως είναι ψηλότερα στη λίστα από κάθε άλλη, ενώ εξετάζεται και αυτή του Τζανλούκα Φέστα. Παρόλα αυτά, δεν είναι τα μόνα ονόματα που παίζουν στο ρεπορτάζ, ούτε τα μοναδικά που εξετάζονται από τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ένα από τα ονόματα που έχουν... παίξει τελευταία και έχουν ακουστεί είναι του Γιάννη Αναστασίου. Ο έμπειρος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το πέρασμά του από τον Ατρόμητο, έχοντας νωρίτερα κοουτσάρει Ομόνοια, Κορτράικ, Ρόντα και Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξε βοηθός σε Ρέντινγκ και Γιονγκ Άγιαξ.

Παρόλα αυτά, σε επαφή που είχε το sportfm.gr με τον Γιάννη Αναστασίου, διαψεύστηκαν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Απόλλωνα για τον Έλληνα τεχνικό αναφέροντας χαρακτηριστικά «πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Κάπως έτσι, η περίπτωση του Αναστασίου φαίνεται πως δεν υπάρχει στο κάδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, παρότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν να βρουν έναν τεχνικό που θα γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο