Τη δεύτερη ήττα του στα προκριματικά του Champions League γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, στην τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ελαφρά ταξιαρχία «υποκλίθηκε» με σκορ 19-11 στην ανωτερότητα της ισχυρής Γιαντράν Σπλιτ, καταρρέοντας στο δεύτερο ημίχρονο του ματς.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, που συνεχίζει τη μάχη της πρόκρισης, είναι η Ζάιμπας από τη Λιθουανία αύριο (Παρασκευή 24/9) στις 17:30.

Ο Απόλλων κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στις αρχές του ματς (3-2), όμως η Γιαντράν απάντησε αμέσως και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με το υπέρ της 4-3. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ στη δεύτερη περίοδο, που ολοκληρώθηκε με το 8-6 υπέρ των Κροατών, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε.

Με σερί τεσσάρων τερμάτων η Γιαντράν ξέφυγε στο 12-6, ενώ ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο στο +5 (9-14), που εκτοξεύτηκε στο +9 (11-18).

Πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν ο Γούνας με πέντε γκολ, όσα πέτυχε και ο Μάρινιτς για τη Γιαντράν.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 3-6, 2-5

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης-Κορδέρας 2, Κοτσκάρ, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube