Αγκαλιά με ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης!

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επιβλήθηκε 15-14 της Μονπελιέ στην τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης των προκριματικών και είναι… μια ανάσα από τη δεύτερη θέση του ομίλου που δίνει την πρόκριση.

Η Ελαφρά ταξιαρχία έκανε το καθήκον της και περιμένει το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Μλάντοστ (13:45) για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αφού θέλει ήττα της Μπλάντοστ ή καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Το ματς με την Μονπελιέ ήταν συναρπαστικό ως τα τελευταία λεπτά, με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο. Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ήταν ο Σολανάκης με τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία πέτυχαν οι Γκουσάροφ και Χονδροκούκης.

Η γαλλική ομάδα, που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, έκανε την αντεπίθεσή της στο φινάλε, ροκανίζοντας τη διαφορά τεσσάρων τερμάτων (10-14) που είχε χτίσει ο Απόλλων, όμως δεν κατάφερε να του κάνει «ζημιά».

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 5-5, 4-2
Μονπελιέ (Φαμπιέν Βασέρ): Άντριτς, Πιοτ 1, Βιλσότ 1, Ντέλας 1, Βασέρ Μπ., Μουστούρ 2, Ιβάνκοβιτς 2, Αλφόνσο 2, Κάλινιτς 3, Ζίφκοβιτς Ντ. 2, Ζίφκοβιτς Ι., Σπιλιαέρτ, Γκαρσία
Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Τουρκομένης, Γκουσάροφ 3, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube