Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1πόλο ανδρών έκανε ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε εύκολα 13-6 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Η ομάδα του Νίκου Δελιγιάννη μπήκε από δυνατά από νωρίς στον αγώνα, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο στο 4-0, ενώ με σύμμαχο την εξαιρετική της άμυνα, ανέβασε και άλλο τη διαφορά στο ημίχρονο (7-2).

Στην επανάληψη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνέχισε να παίζει σε υψηλό ρυθμό με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 10-4. Διαδικαστική ήταν η τελευταία περίοδος εκεί όπου ο ΠΑΟΚ βρήκε περισσότερο χώρο στην επίθεση για το τελικό 13-6.

Τα οκτάλεπτα: 4-0,3-2, 3-2, 3-2.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιττέλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 1, Ν. Προσινικλής 2, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Π. Προσινικλής, Ράντονιτς 1, Νάνος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube