Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Πετράκης, βρίσκεται στο… ψάξιμο για να ενισχύσει την Ελαφρά Ταξιαρχία τη νέα σεζόν. Ο 62χρονος τεχνικός ο οποίος προέρχεται από το πρωτάθλημα της Κύπρου, «κοιτάζει» αρκετούς ποδοσφαιριστές από εκεί.

Το όνομα που έχει ακουστεί πως θέλει ο Απόλλων είναι εκείνο του Εμάνουελ Ντένινγκ. Ο 33χρονος εξτρέμ είναι ό,τι πρέπει για την Ελαφρά Ταξιαρχία, αφού υπάρχει κενό σε αυτή την θέση και σίγουρα θα αποκτηθούν δυο παίκτες.

Ο Αργεντινός αρέσει στους ανθρώπους του Απόλλωνα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Επίσης, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει «ψωνίσει» από την αγορά της Κύπρου τον Γιώργο Παπαγεωργίου που θεωρείται κλεισμένος, ενώ τσεκάρονται κι άλλες περιπτώσεις.

Την περασμένη σεζόν ο Ντένινγκ αγωνίστηκε στην Ένωση Νέων Παραλημνίου έχοντας 33 εμφανίσεις, 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σαν Μαρτίν, Μαλάτιασπορ, Τίγκρε, Νιούελς Ολντ Μπόις, Μπόκα Ουνίδος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: «Κανένα ενδιαφέρον για εξαγορά της ΠΑΕ - Σενάρια από χρηματοδοτούμενα τρολ»

MVP Μαρτίου ο Τετέι στον Παναθηναϊκό

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»

Στο Μουσείο της ΑΕΚ ο Φρανκ Κλόπας με την εφηβική ομάδα των Chicago Fire

ΑΕΚ: Δύο ίδιες φάσεις, δύο διαφορετικές λεπτομέρειες που κρίνουν πρωτάθλημα